Danish Connection

Se kreative trykksaker fra supermerkevarer og papirkvaliteter fra papirdesignere

Ved kaféen og kreativ scene, er det en flott trykksaksutstilling arrangert av Danish Connection med kreative papirkvaliteter fra papirdesignere og små og store trykksaker fra Superbrands og dyktige grafikere, trykkerier og papirprodusenter.

Se trykksaker og emballasjer fra Superbrands – bl.a. NASA, Lynggaard Smykker, Olsen Banden, Burning Man og norske produsenter.

Få inspirasjon til din neste oppgave og hør om kunsten å velge det riktige papiret og hvordan du får trykksaker som virker.

GMUND HAMP PAPIR Really Good Stuff! Gmund hamp papir – designet for å skrive på, ikke for å røyke. Hamp omfortolket av Green Window Agency og Gmund Paper. Se det på trykkutstillingen på Danish Connection

GMUND USED PAPIR Et økologisk papir med en historie: fordi Gmund Used er laget av 100% brukt papir. DIP (deinked pulp) brukes i produksjonen av Gmund Used, og omdanner dermed kassert papir til Gmund designpapir av høy kvalitet. Brukt samling forener alle kravene til fremtidens papir. Se det på trykkutstillingen på Danish Connection